Alla inlägg den 18 januari 2010

Av Denise - 18 januari 2010 12:46

Äntligen en stund över att skriva lite. Vi börjar i lördags, då jag var ledig. hur skönt som helst.Gjorde dock en hoppträning med Woody för att jag skulle tävla honom på söndagen. Det gick riktigt bra och han kändes fin. På kvällen bestämde vi oss (jag och Katta) att gå ut och äta på en italiensk restaurang en kort stund här ifrån. Jättemysig är den och underbar mat. Jag åt en galet god pasta Carbonara. När vi skulle gå hem frågade värden om vi gillar vitt eller rött vin bäst. Vitt svarar vi lite förvirrat, varför frågar han det när vi ska gå?

Då tar han fram en vinflaska och ger oss. Lite förundrade tackar vi så mycket och går därifrån. Hahha, det var andra vinflaskan vi fick denna veckan. Folk här verkar gilla att dela ut sånt.Det var ju iallafall väldigt snällt och vi lovade oss själva att komma tillbaka dit. Kanske var det hans tanke.

Igår snöade det hela dagen, och när vi skulle åka på tävlingen fick vi dra fram lastbilen med traktorn. Vi kom iväg lite försent pga av det och sedan tog det 2.5 timmar att köra dit. Beräknad tid: 1,5-2 timmar. Inte bra. Vi kom en halvtimma innan klassen skulle börja och Wollie hade nummer ett med Ganjana. Stress, stress och stress. Men vi fixade det och efter en snabb genomspringning av banan sa jag alla avstånd, och det var många, till Wollie, som inte hann gå den. Det var en A:1a, och Wollie nollade i grunden. Jag sprang tillbaka och hämtade Woody. Inne på banan var han väldigt spänd men hoppade försiktigt. Han hade ner ett hinder i början, sedan hoppade han mer koncentrarat och kändes jättebra. Så, ett ner alltså. Jag tror det var 130 cm. Banan var dock ganska svår och eftersom att bara fra gick till omhoppning blev jag sjätteplacerad. Wollie fick ett ner i omhoppningen och slutade trea. Woody var lite lagom knäpp på prisutdelningen, de spelade jättehög musik.

När vi kommit hem och var klara med allt bestämde jag mig för att golvet i sadelkammaren behövde skuras. Eftersom jag inte hittade någon mopp tog jag helt enkelt en handduk och lade mig på knä och skurade. Haha vet inte vad som flög i mig. Fint blev det iallafall.

Cirka 1 minut efter att jag kommit in från stallet kommer ropar Camilla på mig. Jag tänkte att vad har jag gjort nu? Alternativt inte gjort;)

Hon undrade bara om vi ville följa med ut och äta. Jag hade god lust att säga nej, var ju sådär lagom pigg, men vi följde med. Det var jättetrevigt och supergod mat. När vi skulle hem allihopa började det ett snöbollskrig på parkeingen. Jag fick in en hyfsad träff på Atzes pappa, Richard, vilket resulterade i att jag och Katta landade på mage i en snöhög, med tillhörande mulning=)

Nu ska jag städa lite, sedan sova om jag hinner, börjar ju om 50 minuter. Har ridit fyra nu på förmiddagen. Tror jag har tre kvar.

Jättefint väder är det här nu.

Ta det lugnt där hemma

Presentation

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards